Társasjátékaim

Ezen az oldalon a már elkészült, kiadott, bolti forgalomban lévő, vagy üzleti partnerek, cégek, alapítványok részére készített társasjátékaimat találod. Ezek mindegyike a saját ötleteim alapján tervezett és fejlesztett egyedi termék, melyeket az évek során különböző partnerekkel együttműködve álmodtunk meg. Fogadjátok őket olyan szeretettel, ahogyan készültek! 

Elismerések

SPICY – Spiele Hit Karten 2020
A Wiener Spiele Akademie (Bécsi Játék Akadémia) szakmai bizottsága minden évben megrendezi az Österreichischer SpielePreis (Bécsi játékdíjat). 2020-ban legnagyobb örömünkre a Gémklub és a HeidelBÄR Games kooprodukciójában kiadott blöffölős, pörgős parti játékunkat a „Spiele Hit Karten 2020” díjjal jutalmazták. 

Gémklub – Büszkeségünk: a Spicy-t a Spiel des Jahres (Év Játéka) zsűrije ajánlja!

A társasjátékok nagy díját, a Spiel des Jahrest (az Év Játéka) minden évben egy szakmai zsűri adományozza a legjobb társasjátéknak azok közül, amelyek Németországban az utóbbi egy évben megjelentek. Idén először magyar szerzők alkotásai is szerepelnek az ajánlottak között, mégpedig Turczy Dávid Vangelis Bagiartakisszal közös játéka, a Kitchen Rush (revised edition) valamint Győri Zoltán a Gémklub gondozásában megjelent a Spicy című játéka.

SPICY – Mensa HungarIQa Társasjátékverseny (Legjobb magyar játékfejlesztés)
A 2009 óta évente megtartott Mensa Társasjátékverseny különlegessége, hogy itt nem a játékosok, hanem a játékok versengenek a győztes címért. A nevezés kritériuma, hogy a játék teljes egészében hazai fejlesztésű, vagy magyar kiadású legyen. 2020-ben a Spicy a Legjobb magyar fejlesztés díját nyerte el.