EGYSZER VOLT…

Társasjáték

Írd meg a saját bestselleredet!
Akárcsak egy felejthetetlen regényben, ebben a játékban is nagy nevetések vagy épp mély beszélgetések várna rád. Egyszer volt, hol nem volt … volt egyszer egy szereplő, akit te keltesz életre … egy drámai fordulat, melyre senki nem számít …, és a végkifejlet, amely felteszi a művedre a koronát.
Kreativitás, játékosság, kommunikáció, képzelőerő – ezekre mind szükséged lesz ebben, a remek hangulatú partyjátékban, ahol a sztoridnak csak a saját fantáziád szabhat határt. Mozgasd ügyesen a szálakat, és légy Te a legjobb történetszövő a csapatodban!

“A játékhoz csak egy tollra és nagy adag fantáziára van szükséged. Minden körben lehetőségek közül választhatsz: ki a főhős, hogyan bonyolódik az élete, és mi lesz a történet vége? Ezek az elemek mind-mind egy-egy kártyán (szereplő, dráma, végkifejlet) olvashatók, a játékosok ezek közül választanak. A pontozás az alapján zajlik, hogy ki mennyire gyakori elemet választott a saját sztorijába. Végül az összes addigi körben előforduló szereplők, drámák és végkifejletek közül kell kiválasztani egyet-egyet, és a megadott műfajt alapul véve szöveggé gyúrni.
Nincs más hátra, következhet életed sztorija! A többiek is így gondolják? Szuper, nyertél! Esetleg más rakott össze egy ellenállhatatlanul romantikus/izgalmas/félelmetes/vicces történetet? Akkor ő a nyertes, de biztosak vagyunk benne, hogy nem álltok meg egy játéknál, hiszen az elemek végtelen számú sorrendben adhatják ki a legjobb sztorikat.”
Libertine könyvkiadó


CIKKEK