HAMM HAMM

KÁRTYAJÁTÉK

Edukatív és szórakoztató, pörgős kártyajáték!
A helyes étkezés fontossága az emberiséggel egyidős. A Hamm Hamm című kártyajátékban eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen lennem ha már az ősemberek is nagyon figyeltek volna az egészséges életmódra.
Fogjatok össze és segítsetek közösen őskori szereplőinknek összeállítani a legszuperebb menüt ebben a humorral teli, számolgatós kártyajátékban! Még inkább szükség lesz a kooperációra, ha az egyik ősember cukorbeteg lesz, és persze ne feledkezzetek meg a sportról sem!

A Hamm-Hamm egy kooperatív, avagy együttműködésen alapuló kártyajáték, melyben a játékosok közösen 2 ősember helyes étrendjéért felelnek. Mindenféle vegyes összetételű ételt adnak nekik, hogy jóllakjanak, a szeszélyeiknek is megfeleljenek, de elsősorban egészségesek legyenek.  A játék során egy előre nem látható pillanatban az egyik ősember cukorbeteg lesz, onnantól kezdve egy picit változik a játék, kisebb szigorítások lépnek játékba és újabb lehetőségek nyílnak ki. A játékosok állíthatják a játék nehézségét, így lehet akár ketten, akár 6-an is játszani. A játékot az ételek vicces neveivel, a szeszélyek megjelenésével, valamint a csodálatosan bájos illusztrációval is sikerült domborítani.
Sportos Cukros


CIKKEK