Mit Játsszunk képzések


Játékmesteri alapismeretek online

Sokféle játék ismerete önmagában nem elegendő, játszani és másokat “játszatni” két nagyon különböző dolog. A jó játékmester egyszerre házigazda, karmester, tréner, mentor és tanár. Több száz társasjátékos, csapatépítő rendezvénnyel és játékos tréninggel a hátunk mögött ezen az előadáson most nektek szeretnénk továbbadni azokat a tapasztalatokat, amiket a munkánk során szereztünk.


Játéktervezői alapismeretek online

Érdekel a társasjáték-tervezés, vagy fejlesztés, de még nem nagyon tudod merre indulj el? Van egy remek társasjátékos ötleted? Szeretnél többet megtudni a társasjátékos szakmáról? Győri Zoltán társasjáték tervező gyakorlatias gondolatokkal és számos praktikával vár benneteket. Lesz szó többek közt piaci érdekességekről, a játéktervezés fajtáiról, aktuális trendekről, kiadói sajátosságokról, “kötelező olvasmányokról”.


Játéktervezői alapismeretek

A személyes workshop során a résztvevők nemcsak a játéktervezés és fejlesztés alapjait ismerhetik meg, de tudásukat azonnal, kicsiben gyakorlatba is ültethetik. Dolgozni fogunk egyénileg és kiscsoportban. A piacon lévő játékok problémáira keresünk megfejtéseket és átnézzük egy játék életútját az ötlettől egészen a termék megszületéséig.


Játékmesteri haladó workshop

Ez a workshop 100%-ban a gyakorlatra koncentrál, így konkrét társasjátékokat tanulhatsz meg és azokat gyakorlottan tudod majd tanítani. Tanulj tőlünk és a többiektől konkrét játékokat, és oszd meg saját tapasztalataidat egy támogató közösségben. Fejleszd játékmesteri készségeidet haladó praktikákkal, és válj még magabiztosabbá a játékok bemutatásában és vezetésében.


Játéktervezői haladó workshop

Van már játékötlet a tarsolyodban? Ha a válaszod igen, akkor várunk a haladó játéktervezői workshopunkra! A haladó csoport a már átbeszélt tervezői lépések és stratégiák mentén halad tovább a konkrét kiadás felé. Részletesen belemegyünk a mechanizmusok-, játék- és játékos-típusok elemzésébe, a kiadás utóéletébe, és más fontos, elengedhetetlen, haladó témákba. 
Ezen a gyakorlatias, minden szempontból aktív workshopon a résztvevők prezentálhatják a saját játékterveiket is!


Játékos online eszközök

Ezen az előadáson megmutatjuk nektek a mi kedvenc, online remekül játszható gyakorlatainkat, a helyzetre és csoportra alakított játékainkat. Kiket várunk? Mindenkit, aki online meetingekre, workshopokra, tréningekre, tanórára szívesen vinne be kipróbált játékos gyakorlatokat, tanulna online is játszható társasokról. 
Hogy az itt tanultakat tényleg hasznosíthassátok, az előadás 3 órájában konkrét játékos gyakorlatokat, tippeket és szabadon alakítható játékos kereteket tanít és mutat meg nektek Győri Zoltán játéktervező, tréner, előadó, a Mit Játsszunk vezetője.


Társasjátékok fejlesztő eszközként

Egyedi játékos módszertanuk alapjait képezik és témaként a napba épülnek: a társasjátékok tréning játékokká, gyakorlatokká alakítása, improvizációs színházi és drámajátékos elemek játékos beépítése az oktatásba, gamifikáció (játékosítás) az üzleti folyamatokban, a társasjátékok, kártyajátékok, mint játékos eszközök újraértelmezése, kooperáció és konfrontáció a játékok tükrében, játéklélektan, archetípusok és motivációs rendszerek a játékos attitűdön keresztül értelmezve.