Első nap beszámolója:
” Milyen is volt az első nap a mi szemünkkel? Elképesztő, emlékezetes, pörgős, látványos, megható és konkrétan 1 órának tűnt, pedig megvolt az 12 is. És persze: hűvös volt, sokan voltunk (hálistennek), és a beléptetős gubanc miatt mi is szomorúak voltunk az ott hosszan várakozó családok miatt, DE: csodálatos emberek a standunknál, rengeteg mosoly, beszélgetések, vidám játékélmények, irtó sok fantasztikus társasjáték, egy teljes és boldog nap! Mi imádtuk, hogy ennyi embert érdekelnek a társasjátékok, hatalmas adrenalin volt látni ezt a játszani szerető tömeget! Fotózkodtunk a szelfigéppel, játszottunk óriástársast, kismillió kollégával tudtunk kapcsolódni, ettünk egy baró hamburgert a Millenáris parkban… estig sorolhatnánk a rengeteg élményt, de ez a nap tőletek volt fantasztikus.”

Második nap beszámolója:
“9:50kor nyílt a kapu, és a 18:00-i zárásig számtalanszor hatottatok meg minket. Az egy dolog, hogy valami elképesztően sokan (több, mint 500-an) játszottatok a kvízünkkel, forgattatok velünk, rengetegen próbáltátok ki az óriás társasjátékainkat és a saját tervezésű játékaink is folyamatosan teltházzal mentek az asztalainknál. Rendkívül megtisztelő volt az a sok szép, sokszor mély beszélgetés, összenevetés, aláírás és foto kérés, ölelés és ötlet, amivel hozzánk fordultatok. A standunk a mai napon is egy boldog hely volt miattatok!”

Erre a rendezvényre több, mint 2 hónapot készültünk, és csodálatos volt látni, ahogy életre kelt veletek a hely! A mostani találkozásokat és ezt a két napot most hosszú időre eltesszük a “szuper emlékekhez” a szívünkben. Négy fantasztikus kolléganőnk: Reni, Gréta, Csenge és Laura rengeteget segítettek nekünk a szervezésben, játéktanításban és a helyszínen, nekik külön is jár a taps!

Most pedig mutatunk pár képet és hamarosan több videót is hozunk nektek, amiben számos kiállítót és a fergeteges hangulatot is bemutatjuk majd, a Ti véleményetekről nem is beszélve!😉

Köszönjük az élményt!

#társasjátékokünnepe #mitjátsszunk #társasjáték #élmény

Similar Posts