Fantasztikus hírünk van! 🥰 Decemberben érkezik Győri Zoltán és a Nyitott Akadémia fantasztikus csapatának első közös, önismereti társasjátéka, a Belső Galaxis! 🚀💙

Sokan tudjátok rólunk, hogy számunkra különösen fontos a mentális egészség témája és a saját lelkünk mélyebb megismerése, ezért különösen megtisztelő volt ezen a játékon együtt dolgozni Barcs Krisztával, aki pszichológus, és az “Utazás a lelked körül” és az “Így működik a lelked” c. zseniális könyvek szerzője.🥂A társasjáték egyedi és gyönyörű látványvilágáért, grafikájáért Kriszta állandó alkotótársa, a csodálatos László Zsuzsi felel.

💠 Ebben a játékban egy általad választott önismereti témára fókuszálva, a saját lelked körül indulhatsz utazásra, de úgy is mondhatnánk, galaktikus kalandra. Tegyél fel egy kérdést, ami igazán foglalkoztat és játssz vele az önismeret bolygóin – miközben egyre mélyebben ráhangolódsz magadra és játékostársaidra.

🫶🏼Mi az a kérdés, amire őszintén keresed a választ önmagaddal kapcsolatban? Mi az, ami most a leginkább tovább segítene téged az utadon? Mi minden játék végén árnyaltabban láttuk a saját kérdésünket, és nemcsak a válaszainkhoz kerültünk közelebb, hanem a játszótársainkhoz is.

⭐️ A Belső Galaxis december 11-én jelenik meg, így reményeink szerint sokatoknál adhat majd mély beszélgetéseket akár már a karácsonyi időszakban is.🎄

belsőgalaxis #mitjátsszunk #társasjáték #lélek #beszélgetés #önismeret #nyitottakadémia

Similar Posts