Időről időre sok új tag is rátalál az oldalunkra, ezért ha megengeditek bemutatkozunk egy kicsit nekik is. Réka és Zoli vagyunk, és elsősorban társasjátékokkal foglalkozunk.

Győri Zoltán és Győri-Nádai Réka
Győri Zoltán és Győri-Nádai Réka

 A Mit Játsszunk? Vlogon Társasjátékos videókat készítünk, hogy kreatív házaspárként megmutathassuk az embereknek ezt a csodálatos hobbit és játékra inspirálhassuk őket.

Emellett pedig a játékok szerelmesei is vagyunk, a munkánk a hobbink is egyben, és a hivatásunk, szenvedélyünk, a kapcsolatunk egyik fontos építőköve. Éppen ezért gyakran tekintünk a társasjátékokra “nem csak játékként”, hanem komplexen ön és társismereti – kommunikációs eszközként, élményprogramként, tanulásként, pihenésként, kihívásként…

Nagy öröm a számunkra, hogy a visszajelzéseitek alapján egyre többen társasjátékoznak itthon és világszerte, és szépen oszlik az a sztereotípia, miszerint a társasjátékok gyerekesek. Mi az egyik legmenőbb felnőtt hobbinak tartjuk, és a lehető legtöbb helyen rendezvényeken, videókban, posztokban és előadásokon szeretnénk megmutatni az embereknek a modern társasjátékos felhozatalt, hogy aztán mindenki saját ízlése szerint választhassa ki a neki tetsző darabokat. 

Köszönjük nektek, hogy figyelemmel kíséritek a munkásságunkat és gyakran írtok nekünk, bíztattok minket a további tartalmakra, ez nagyon jól esik. 

Ha tovább is szeretnétek olvasni rólunk, azt itt megtehetitek! Kívánunk mindenkinek jó játékot!

Réka és Zoli – A kép inspirációját köszönjük Fézler Gina SlowSocial-nak! 

#társasjátèk #mitjatsszunk #játszaniszexi #mindjátszunk

Similar Posts