Zoli és Réka

A Mit Játsszunk? Társasjátékos Vlogot 2017. januárjában indítottuk el, azért, hogy a társasjátékozást mint minőségi együtt töltött időt, és remek hobbit népszerűsíthessük. Szerintünk a játék a lélek ideális állapota, korántsem „csak” a gyermekeknél, de egyértelműen minden korosztály számára. Úgy gondoljuk, hogy a társasjátékozás nem csak szórakozás, és remek hobbi, de minőségi együtt töltött idő – érték, ezért azon dolgozunk, hogy minél több embernek mutathassuk meg a játékok szeretetét.

A társasjátékos hobbi népszerűsítésének érdekében videókat készítünk, hogy segítsük a régi és új játékosokat és érdeklődőket eligazodni a modern társasjátékok világában. A Youtube csatornánkon megtalálhatóak: Játékbemutató videók, Végigjátszások (Gameplay), Dobozbontó (Unboxing) tartalmak, Interjúk, Tematikus listák, Beszélgetések, Társasjátékos rendezvények ajánlása és bemutatása. Csatornánkat továbbá fényképekkel, nyereményjátékokkal és rendszeresen élő bejelentkezésekkel (LIVE) tesszük színesebbé. 

Győri Zoli – előadó, társasjáték tervező, vlogger


1986-ban született Budapesten. Felnőve a színészi pálya mellett a Károli Gáspár Ref. Egyetemen tanító szakon végzett, és egy évet Amerikában töltött gyakornokként. Társasjátékokkal 2012-ben kezdett foglalkozni, eleinte hobbiként, emellett csapatépítő programok játékmestereként, előadóként és improvizációs színészként dolgozott. Mára több hazai és nemzetközi sikereket elért társasjáték szerzője, egy csodálatos kisfiú apukája, és 2017 óta a Mit Játsszunk? vloggere. 

Győri-Nádai Réka – kreatív szakember, a blog social media menedzsere


1989-ben született Szolnokon. Bölcsész és színész szakmát szerzett, majd a színháztudomány mesterszak után a drámapedagógia és a színházi rendezés irányába indult el, emellett pedig online média menedzsmentet tanult. Játékmesterként, trénerként, motivációs és önismereti témák előadójaként, számos rendezvény háziasszonyaként dolgozott. Édesanya, feleség, aki ma már a Mit Játsszunk? brandet építi, a vlog kommunikációját, sajtós és közösségi média megjelenéseit intézi, illetve Zoli állandó alkotó és játszótársa.

Réka és Zoli 2020-as TEDX előadása

Playing by heart | Réka Győri-Nádai & Zoltán Győri | TEDxBudapestMetropolitanUniversity