Ugye egyszerre dobban a szívünk, ha azt mondom, hogy alig egy hónap, és itt a Társasjátékok Ünnepe és Társasjátékvásár? Véssétek be a naptárba, mert 📌 NOVEMBER 18-19-ére a társasjátékos hobbi rajongóinak és a játékok iránt érdeklődőknek nem is ajánlhatnánk jobb programot!

🍿 Szuper aktivitásokkal készülünk nektek a Mit Játsszunk? Standnál (szemben a bejárattal a jobb oldalon). Mit csinálhatsz majd nálunk?

🩷 Kipróbálhatod mind a 14 saját tervezésű társasjátékunkat és beleolvashatsz a hamarosan megjelenő könyvünkbe

💛 A Mit Játsszunk? Kvízt kitöltve mindkét napon értékes társasjátékokat nyerhetsz

🧡 Szavazhatsz a fesztiválon kipróbált, új kedvenc társasaidra, amiből videót is forgatunk

❤️ Kihívhatod Zolit egy meccsre a saját játékaiban, és ha legyőzöd az ajándékod sem marad el… 😉

💜 Nagyban játszol? Kipróbálhatod egyedi óriás társasjátékainkat

💙 Vonz a kamera? Állj be a polcunk elé és vegyél részt a helyi forgatásunkon, szerepelj a következő Mit Játsszunk? videóban

🩵 Készíts egy szelfit a társasjátékos polcunk előtt és örökítsd meg ezt a napot (Használd a #társasjátékokünnepe2023, #mitjátsszunk hestegeket, hogy mi is megoszthassuk!)

Szeretettel vár a Mit Játsszunk? Csapat! 🎲

_____

💡Tipp: Bár idén már a Millenáris B épületében (Nagycsarnok) lesz a két napos rendezvény, évről-évre egyre nagyobb az érdeklődés a játékok iránt, így komoly esély van teltházra, és hogy viszonylag hamar elkapkodják a jegyeket. Javasoljuk, hogy ha tudod hogy szeretnél jönni, mindenképpen vedd meg előre a jegyedet!

👍 Itt: https://tarsasjatekokunnepe.hu/

#társasjáték #társasjátékokünnepe2023 #mitjátsszunk #program #esemény

Similar Posts