🪩 A MystiqueRoom szabaduló szobáit annyira minőséginek tartjuk és annyira szeretjük, hogy kis kivétellel mind a tizenhármat kipróbáltuk már. Szalontay Márk és csapata nem mindennapi, a megszokott megoldások helyett innovatív, meglepő és szórakoztató játékokkal teli kijutós szobákat tervez, ezért számunkra minden alkalom ünnep, amikor új pályát nyitnak.

Most a napokban ráadásul több új, hangulatos szobájuk is napvilágot látott, úgyhogy kihasználtuk a nyári szünetünket és Reni kolléganőnkkel elszaladtunk kipróbálni az egyiket. 🧙🏻‍♀️A boszorkány pályát választottuk elsőnek és egy pillanatra sem csalódtunk, részletgazdagon kidolgozott, változatos feladatokkal gazdagon telepakolt szobát kaptunk, ahonnan a gyógyító elixírt megszerezve, 57 izgalmas perc után szerencsésen kijutottunk. (Kicsin múlott!)

A kombinációk, zárak, logikai és ügyességi feladatok mellett számos vizuális és hangi effekt (nem ijesztő, maximum borzongató) illetve csapatmunkát kérő elemek is színesítették az élményt, imádtuk! A pálya a nehezebbek közé tartozik a készítők megítélése alapján 10/9-es besorolású, mi egy picit könnyebbnek saccoltuk, mondjuk 8-asnak, így az egyik nagy kedvencünkhöz, az Alice pályához hasonlítanánk. Hamarosan újabb szobával folytatjuk, arról is mesélünk majd!👏🏻

🍀 Megjegyzés.: A MystiqueRoomos srácok annyira jó fejek, hogy a Mit Játsszunk Társasjátékos Piknik 2023re is felajánlottak egy ajándékutalványt, úgyhogy ha megnyered már mehetsz is hozzájuk pályát választani a csapatoddal!😎

⚜️Addig is nézz körül nálunk, fantasztikus szobáik vannak a családi, baráti, csapatépítős élményekhez! Ha egy kis minőségi sikerélményre vágytok, ajándékként 2000 Ft kedvezménnyel mehettek, ha foglaláskor beírjátok a megjegyzéshez, hogy “MITJATSSZUNK”! 🔥 Kalandra fel!

https://www.mystiqueroom.hu/

#szabadulószoba #élménybeszámoló #ajánlás #promóció #mystiqueroom #mitjátsszunk #játék #család #kijutósszoba

Similar Posts