Idén is szeretnénk partnereink segítségével megajándékozni három olyan helyet (pl.: iskolát / idősek otthonát / árvaházat / nevelőotthont / alapítványt / óvodát / közösségi helyet / anyaklubot / családotthont… stb) egy-egy nagy doboz társasjátékkal, ahol igazán szükség lenne rá.

Segítsetek nekünk kérlek, hogy idén is a legjobb helyekre kerülhessenek a csomagok!

Karácsonyi jótékony akciónkban az elmúlt években többek közt ilyen csomagot vittünk a zuglói Családok Átmeneti Otthonanak, az atkári Árnyaskert Óvoda kisgyermekeinek, a Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesületenek, az Igazgyöngy Alapítvány – Berettyóújfalu tanulóinak, a Cseppkő Gyermekotthoni Központnak, az Indahouse Hungarynek, a Hungária Általános Iskola diákjainak és tanárainak, az Itt és Most Színház és Közösségi Térnek, a MEREK (Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja) és a Tüskevár Iskola lakóinak is.

Szeretnénk, ha a társasjátékos élményben idén is kicsivel többen részülhetnének és ezért nem csak a Youtube csatornánkon keresztül, hanem élőben is szeretnénk tenni. Ezért arra kérünk titeket, hogy ötleteljetek velünk: hol örülnének nagyon egy ilyen társasjátékos csomagnak? Írjátok meg nekünk kommentben Facebook oldalunkon, melyik helyet ajánljátok az ajándékozottak közé! (Ha lehet linkeljétek is be, hogy biztosan egyre gondoljunk.) Előre is köszönjük az ötletelő segítségeteket!

Szeretettel: Réka és Zoli

#adnijó#társasjáték#mitjátsszunk#karácsony#mindjátszunk

Similar Posts