Gondolkodtál már rajta, hogy szívesen terveznél társasjátékot? Esetleg már van is ötleted? 🎲Szeretnéd megismerni a játéktervezés menetét?

Szeretettel várunk online és offline (személyes) workshopjainkra, ahol az alapoktól, az ötlettől a megvalósításig haladunk majd végig a társasjáték tervezés teljes folyamatán.


“Emlékszem, amikor 2012-ben elkezdtem játektervezéssel foglalkozni, mit nem adtam volna azért, hogy valaki támogasson, és szakmai szemmel is összefoglalja nekem: hogyan kezdjem el? Miként haladjak?”

Győri Zoltán mára 12 sikeres, magyar társasjáték tervezője hasznos, gyakorlati tippekkel, rengeteg szakmai tanáccsal támogat benneteket a kezdeti lépésekben és segíti tovább a csoportot a játékkiadás útján.


🥂IDŐPONTOK:

🔹Január 25. (Online) – Társasjáték Tervezés Alapok (Interaktív Előadás 3 órában)
https://fb.me/e/2aDU0lcrr

🔹Február 5. (Budapest) – Társasjáték Tervezői Alapok – Workshop / egy teljes nap személyes jelenléttel
https://fb.me/e/32LIzLJBa

🔹Március 11. (Budapest) – Társasjáték Tervezés HALADÓ – Workshop / egy teljes nap személyes jelenléttel
https://fb.me/e/2vJr3DmyT


✅ Jelentkezés: https://forms.gle/9EanGrrsmBF2uFfRA


Kinek ajánlanád a tanfolyamot? (Ti írtátok)

“Bárkinek, aki szeretne egy általános betekintést nyerni a társasjátékszerzők, designerek világába. Zoli tapasztalata és előadásmódja, illetve az önzetlen, tudásátadás központú hozzáállása miatt mindenképp ajánlom a kurzust bárkinek, akit érdekelhet.”

“Azoknak akik hozzám hasonlóan megragadtak a társasjáték tervezés gondolati síkján. Nagyon motiváló élmény volt ez a nap ahhoz, hogy közelebb kerüljek a megvalósításhoz. Ezen kívül azoknak, akik azt hiszik már nagy hobbi társasjáték tervezők… Végül pedig a magamfajta rajongóknak, akik nem érik be az egy oldalú videón keresztüli kommunikációt veletek, hanem szeretnének élőben beszélgetni.”

“Ajánlanám minden ismerősömnek, akit érdekel a társasjátékozás. Ajánlanám vállalattulajdonosoknak, akiknek a cége épp nem ível felfelé. Végső soron ajánlanám egyetemistáknak, akik művészi karon vannak, de nem tudják még, hogy hová helyezkedjenek el grafikusi, illusztrátori, dizájneri tudásukkal.”

#társasjáték #játéktervezés #program #mitjátsszunk #társastervezés

Similar Posts