A korona vírus érkezése mindannyiunk életét váratlan és nehézségeket is hozó, új irányba terelte. Szociális izoláció, megnehezített munkakörülmények, félelem a betegségtől, és összezárt családok – mindegyikünk más és más problémákkal nézett szembe az elmúlt időszakban.

A négy fal közt maradók számára a szórakozás, minőségi együttlét, kikapcsolódás, önfejlesztés és relaxálás saját személyünkre és családunkra lebontva is kiemelten fontossá és sokaknál talán még bonyolultabbá vált, nem csoda hát ha megnőtt a társasjátékok, a játékos időtöltés iránti igény.

Mi is rengeteg kérdést kaptunk tőletek az elmúlt időszakban arra vonatkozóan, hogy hol és miként tudnátok játszani az izoláció, szociális távolságtartás ellenére a barátaitokkal, családtagjaitokkal, ehhez pedig az elmúlt napokban nem csak videót de egy összefoglaló cikket is készítettünk nektek linkekkel, mini játéksegédletekkel.

Mutassuk meg együtt a világnak, hogy az otthon töltött közös, családi idő most is lehet hasznos, értékes, játékos, mély, gondolkodós, örömteli! Fordítsuk pozitív oldalára a jelenlegi eseményeket és játsszuk minél többet, képeink segítségével pedig csináljunk ehhez kedvet másoknak is, hogy később ne csak szomorkodva vagy fog szorítva emlékezzünk erre az időszakra az életünkből!

Reméljük ez a cikk ad majd néhány ötletet és némi támaszt a számotokra!

Similar Posts