A játék Facebook oldalunkon zajlik, a játék időtartama: 2021.10.01-08. / Sorsolás: okt.10. reggel

„Ti tényleg minden nap játszotok?” – kérdezitek tőlünk gyakran. A válasz: néhány kivétellel, igen. 

Játssz most velünk te is október 1-től minden nap 1 héten keresztül, és tapasztald meg, hogy milyen érzés az, ha a társasjátékozás a mindennapjaid szerves részévé válik!

Miért?
Október 10-e minden évben a lelki egészség világnapja.
Ez a mindennapi életünket nagyban meghatározó tényező sokszor nem kap elég figyelmet, és könnyedén háttérbe szorul a fizikai tevékenységeink, kötelességeink, a munkahelyi és magánéleti stressz, egyéb nehézségek mellett. Magyarországon a depresszió, a lelki betegségek, pszichés gondok a társadalom nagy részét érintik, ennek ellenére sajnos még mindig tabutémának számítanak, többek közt ezért is fontos a nyílt kommunikáció, és az alternatívák széles körű felmutatása a témában.

Számunkra a társasjátékok sokkal többek, mint csupán a szórakozás eszközei, segítségükkel mélyebb kapcsolódásokat építhetünk, másfajta fókuszált tevékenységben lazíthatunk egy-egy nehezebb munkanap után és jókedvet, felszabadult perceket, flow-élményt élhetünk át játék közben. A játékok mentálhigiénés, pozitív hatásairól sokan, sokféleképpen írtak már, a saját, depresszióval kapcsolatos történetünkről mi is meséltünk tavalyi TEDx előadásunkban. https://bit.ly/3kR5e1M

Hogy vehetsz részt a kihívásban és végül a nyereményjátékban?
1. A Mit Játsszunk ma? kihívásban bárki részt vehet, de a végső nyereményjátékban a Mit Játsszunk? oldal követői közül csak azok közt sorsolunk majd, akik mind a 7 napon részt vettek a kihívásban.
2. Minden nap kiteszünk egy posztot arról, hogy mi mivel játszottunk aznap (#1nap, #2nap…) Ti pedig kommentben tudtok csatlakozni a kép alatt.
3. Arra kérünk titeket, hogy minden nap lőjetek egy fotót magatokról társasjátékozás közben, és írjátok meg egy kommentben az adott napi poszt alatt, hogy aznap mivel játszottatok.
4. Mindegy, milyen játékkal játszottatok aznap, legyen az néhány perces kártyajáték, vagy egész estés, haladóbb, gamer darab, a lényeg, hogy 7 napon keresztül oszd meg velünk kommentben az adott nap képe alatt az élményedet képi vagy írásos formában.
5. Nem kötelező, de szuper, ha a képeiteket, élményeiteket meg is osztjátok nyilvánosan a Facebookon, hogy másokat is játékra inspirálhassatok! Ekkor használjátok a #mitjátsszunkma #társasjátékoskihívás hesteget, hogy mi is láthassuk azt! 
6. Azon játékosok között, akik minden nap kommenteltek és megosztották az aznapi játékélményüket velünk kommentben, október 10-én reggel nyereményt sorsolunk ki.

Mit nyerhetsz?
Először is egy közös élményt, hiszen a kihívásunkat elsősorban azzal a céllal indítjuk el, hogy a társasjátékos élményeken keresztül jobb kedvűek, kiegyensúlyozottabbak lehessünk és a kellemes, feltöltő élmények által feltöltődhessünk a kicsit borongós, október eleji, őszi napokon. Számunkra ezt jelentik a játékos pillanatok és kíváncsian várjuk, hogy aki szívesen velünk tart ebben a 7 napon át tartó kalandban, vajon hasonló érzéseket él-e majd át.

Bár reményeink szerint nem csupán a nyereményért játszotok majd velünk, mégis szeretnénk meglepni benneteket egy különleges ajándékkal, így a 7 napos kihívás végén összesítjük a kihívást végigcsináló játékosokat, és kisorsoljuk köztetek kedves partnerünk a Dice on Board webáruház felajánlását: egy, a nyertes által választott óriási, társasjátékok alá használható playmatet. Mi is ilyet használunk és imádjuk. https://diceonboard.hu/

(Mire jó a playmat? Például: „Ad valami olyat, amit egy asztalterítő, vagy pláne maga az asztal lapja nem tud. Igényes, a legtöbb játék elfér rajta, csúszásmentes és stabilan fekszik, nem rántja le senki az asztalról, élmény rajta dobni a dobókockát és felvenni a kártyalapot róla. Eltünteti az asztal illesztéseinél a szintkülönbségeket, az üvegasztal lapját kíméli és nem kell körömmel kapirgálni a kártyák szélét rajta, a kültéri asztalokon szinte lehetetlen játszani, a playmattel eltűnnek a rések.”)

Összegezve:
Mi minden reggel posztoljuk majd, hogy aznap mivel játszunk, Ti pedig kommentben tudtok becsatlakozni 7 napon keresztül. Telefont, társasokat elő…

OKTÓBER 1-jén REGGEL INDULUNK! Velünk tartasz? 

#mitjátsszunkma #társasjátékoskihívás #lelkiegészség #mitjátsszunk #társasjáték

Similar Posts