😈 Ismét a Démonblokk VR szobájában jártunk, és ezúttal az Ubisoft játékai után egy ARVI pályát is kipróbáltunk: A Szentély (Sanctum) mélységeibe merészkedtünk be. Erről a délutánról mesélünk most nektek is, élménybeszámolónk következik!

A Szentély rejtélyét most ketten Zolival terveztük megfejteni, kíváncsiak voltunk hogy randiként milyen élmény lesz ez a program. Mivel imádjuk a jó thrillereket és Réka nagy rajongója a horror filmeknek, nem volt kérdés, hogy a kalandos pályák után most egy sötétebb témájú játékprogramot választunk.

🕯Sztori (spoiler mentesen): A Szentélyben egy elhagyott kolostor alatt szunnyadó ősi erővel vesszük fel a harcot egy nyomozás keretében, melyre régi, eltűnt barátunk kér meg bennünket. Ám amit ott találunk az a legmerészebb álmainkat is felülmúlja…

👥 Ezt a játékos programot 2-4 fő játszhatja, és a nehézsége közepes, ami tökéletesen egybevág azzal, ahogy mi éreztük: érdekes, hogy az eddigi legnehezebb kaland számunkra a “Medúza kapuján túl” volt, pedig azt is közepes nehézségűnek mondják. Míg ott az együttműködésen volt a hangsúly, itt az apró részletek észrevételén, a kommunikáción, és a megfigyelésen.

🕵🏼‍♀️🕵🏻‍♂️Mi nagyon szeretünk nyomozni, ezért ez a kaland igazán testhezálló volt számunkra, és külön piros pont, hogy ez az ARVI játék nem dolgozik jump-scarekkel, azaz nem ugrik az arcodba sehonnan random ijesztő lény, nem hozzák rád a frászt hanghatások, inkább az atmoszfèrájával, hangulatával vonz be a sztori.

Vizuálisan természetesen most sem csalódtunk, festményi szépségű grafika társul az izgalmas nyomozáshoz.
A VR világa továbbra is lenyűgöző a számunkra, és mivel egyre több társasjáték nyit ebbe az irányba, fontosnak tartjuk felfedezni a többi szegletét is ennek az érdekes játékos műfajnak. Hamarosan újabb kalandokkal jövünk! 💋

Mi az a Démonblokk?
Ez a csapat 18 különböző pályán kínál kalandos programokat a játékok szerelmeseinek, itt azonban nem a megszokott kulcs és zárkeresős kijutós hangulat vár rátok, ennél sokkal összetettebb játékról van szó.
🥳 Ha még sosem próbáltál VR játékot, akkor is tökéletes játékélményed lehet, szerencsére a Démonblokkhoz semmilyen előzetes ismeret nem szükséges. 😈 Ha szeretnéd kipróbálni, itt találod meg őket.

#vr #szabadulószoba #játék #mitjátsszunk #együttműködés #társasjáték

Similar Posts