Itt van az alpakalipszis, de semmi baj, mert a világvége még sosem volt ennyire bolyhos! ❤️ Megérkezett Győri Zoli és a The PanIQ Room™ Franchise legújabb társasjátéka, mely egyszerre jelent meg az USA-ban és Magyarországon.

Közel a vég, nektek pedig az egzotikus Puhafrika bolygójáról menekülő lámákat kell ügyesen bejuttatnotok az életmentő űrhajó fedélzetére… az ülőhelyek azon korlátozottak. 😉 Nem kicsi a tét, a bejutók egy egész bolygó kultúráját örökítik tovább!

🎉🦙 A LLamageddon egy pihekönnyű, kommunikációs partijáték 3-6 játékos részére, melyben hatalmas szerepet kap a helyzetfelismerés és meggyőzés. Ezért ha szereted a humort, jó a beszélőkéd és a barátaiddal, családoddal valami vidám, mégis csavaros partijátékra vágytok, akkor a Llamageddon a Ti játékotok lesz!

——

Bemutató videónk a napokban érkezik, addig is ha szeretnél utána olvasni, vagy beszerezni Zoli vadiúj társasjátékát, itt teheted meg:

🎁Webshop: https://llamageddon.hu/

💡A játék BGG oldala: https://boardgamegeek.com/boardgame/365685/llamageddon

🧡Instagram: https://www.instagram.com/llamageddon.hu/

🇺🇸 USA Store: https://linktr.ee/llamageddongames

Reméljük Ti is annyira szeretitek majd ezt a játékunkat is, mint amennyire mi szerettük elkészíteni nektek. Fogadjátok szeretettel és jó játékot kívánunk mindenkinek!

#llamageddon#llamageddonboardgame#társasjáték#partijáték#mitjátsszunk

Similar Posts