JÚNIUSI eseményeink🤩 Gyertek társasjátékozni és találkozni nyáron is!🥰

✨június 3.| 16:00 – 18:30 Itt és Most Játsszunk! Társasjátékos délutánok (Budapest)
Az Itt és Most Társulat és a Mit Játsszunk? vlog közös projektje, mely rendszeres időközönként megszervezett, ingyenes társasjátékos délutánokon különleges, minőségi időtöltést kínál a résztvevőknek. Gyere és próbálj ki számos remek modern társasjátékot, melyet Réka és Zoli játékmesterként tanit meg neked!

✨június 11.| 14:00 – 18:00 Szolnok Ünnepi Könyvhét – Társasjáték Nap a Mit játsszunk? bloggal a szolnoki Kossuth téren. A tavalyi év folytatásaként idén is nagy szeretettel megyünk társasozni Réka szülővárosába, várunk benneteket erre a jó hangulatú, szabadtéri társasozásra, ahová rengeteg könnyed, modern játékot viszünk majd ki kipróbálni.

✨június 15.| 17:00 – 19:00 Társasjáték tervezés előadás / Tippek, trükkök, gondolatok (Online)
🔹Érdekel a társasjáték-tervezés, vagy fejlesztés, de még nem nagyon tudod merre indulj el?
🔹Van egy remek társasjátékos ötleted?
🔹 Szeretnél többet megtudni a társasjátékos szakmáról?
Ezen az online előadáson és beszélgetésen Győri Zoltán társasjáték tervező gyakorlatias gondolatokkal és számos praktikával vár benneteket.

✨június 16.| 17:00 – 19:00 Társasjáték Akadémia – Nyílt előadás! (Budapest)
Számos kedves kérdést kaptunk tőletek azzal kapcsolatban, hogy a február óta futó Társasjáték Akadémia előadásaira be lehet-e csatlakozni valamikor, és a helyszínen meghallgatni Zoli előadását. Örömmel hozzuk a hírt, hogy 2022. június 16-ra nyílt alkalmat hirdetünk az evosoft Hungary Kft.-vel, így 50 fő személyesen is részt vehet az Akadémia következő részének előadásán.

✨június 26.| 13:00 – 16:00 Óbudai Nyár – Játék az Esernyőssel– Társasjáték a Mit Játsszunk? Vlog csapatával (Budapest)
„A társasjátékozás felemelő, szórakoztató, kikapcsoló és fejlesztő időtöltés, igazi minőségi együtt töltött idő lehet a szeretteinkkel. Ezúttal az Esernyős kiköltözik a Fő térre, ahol a Mit Játsszunk? Társasjáték Ajánló Vlog játékmester csapata számos mai, modern, könnyen tanulható, nagy élményt adó társasjátékkal tanít meg bennünket játszani.”

💚 Veletek melyik rendezvényen találkozunk?

#esemény #programok

Similar Posts