Szeptember 6-án a Gémklub őszi partnernapján bejelentette a kiadó az Igen? társasjátékunk folytatását, a 18+os, avagy felnőtt verziót; az Ohh Igen?-t! Mi már alig vártuk, hogy mesélhessünk nektek erről a játékról, amelyre már mindkettőnk neve felkerült.

Az elmúlt években számos emberrel dolgoztunk ezen a társasjátékon, többek közt pszichológussal és szexuálterapeutával is, hogy kellően izgalmas, tabumentes, humoros 440 kérdést állítsunk össze nektek a vulgaritást és “ivós játék” hangulatot messziről elkerülve. 🥂

De nem csak a kérdésekben különbözik az Ohh igen? az elődjétől. Tippeléskor ugyanis választhattok aközött, hogy a többség mit gondol a kérdésről, vagy hogy melyik két játékos az, aki a legkevésbé vagy a leginkább válaszolna igennel egy kérdésre. És attól se tartsatok, hogy valamilyen téma túl mélyre mászik az intim zónátokba: minden játékosnak van egy tabu-tokenje, amivel távol maradhat egy-egy túl kényes kérdéstől.

Az Ohh Igen?-t szeretettel ajánljuk pároknak, baráti társaságoknak, házibulikra, lány és legénybúcsúkra, minden olyan környezetbe, ahol nyitottan és intelligensen szeretnétek beszélgetni a felmerülő tabutémákról.

Hamarosan érkezik a boltok polcaira is, így reméljük októberben már Ti is játszhattok vele!

Szerzők: Győri-Nádai Réka és Győri Zoltán

Társszerző: Vágó Dániel (a személyes játékváltozat ötletadója)

Fejlesztette: a szerzőkkel együttműködésben, Medgyesi Péter vezetésével a Gémklub Stúdió Csapata

📸 Fotók: Koczor-Dombi Rita

#ohhigen #társasjáték #erotikus #felnőtt #mitjátsszunk

Similar Posts