2020. augusztus 30-án, immár második alkalommal rendeztük meg a kötetlen, társasjátékos Mit Játsszunk? Pikniket a Margit szigeten. Társasjátékok minden pokrócon, csillogó szempárok, jókedvű beszélgetések, nyereményjáték, fantasztikus sztorik, a helyszínen becsatlakozó ismeretlenek, fotózkodások, találkozások és öröm… egyszerűen elmondhatatlan, hogy mekkora ÉLMÉNY volt idén is találkozni, és veletek lenni! Köszönjük mind a közel 450 résztvevőnek, hogy velünk töltötte a nyár utolsó vasárnapját!

Hálával tartozunk remek partnereinknek is, akik fantasztikus nyereményeket ajánlottak fel a nyereményjátékunkba, így okozva hatalmas örömet a helyszínen a nyerteseknek. Gémklub, Reflexshop, ComPaYa Társas- és Készségfejlesztő játékok boltja, Piatnik Budapest, Gamewiz, The GiftForge, Eureka Games, Pagony, Board Game Café – Budapest

Továbbá köszönjük szépen a rengeteg segítséget barátainknak és admintársainknak Laurának, Juditnak, Csengének, Petinek! Köszönjük a csodás képeket hivatalos fotósunknak Fézler Georgina Mia Maownak, továbbá a besegítést Gadácsi Tibornak, Orbán Kornélnak és Istinek, meg minden kedves jelenlévőnek aki megosztotta a fotóit velünk! Reméljük Ti is jól éreztétek magatokat a pikniken, jó játékot kívánunk nektek, és szeretettel várunk benneteket jövőre is!

#mitjátsszunk #mindjátszunk #társasjáték #játszaniszexi #programok #mitjátsszunkpiknik #margitsziget

Similar Posts