🌱 Hogyan illik viselkedni vendégségben, vagy a társasjátékos asztalnál? Mik a szabályok egy svédasztalos étkezésnél, az orvosi rendelőben? Sokszor felnőttként is kihívásos lehet, hogy mi a helyes, a gyerekeknek pedig kifejezetten szüksége van iránymutatásra az illemszabályok útvesztőjében.
Azt hihetnénk, manapság senkit sem érdekel az udvariasság, pedig az illemszabályok nemcsak alapvető viselkedési normákat és társadalmi elvárásokat tartalmaznak, de segítenek pozitív benyomást kialakítani magunkról, így a karrierünk és a szociális életünk szempontjából is fontosak. Az egymás felé mutatott tisztelet és a magabiztosságunk alapkövei lehetnek, amelyeket ha nem is alkalmazunk minden pillanatban, szinte kötelező ismerni.

🥳 Éppen ezért nagy örömmel jelentjük be, hogy vlogunk Győri Zolijának újabb társasjátéka jelent meg “Tinillem” címmel. Ez a könnyed partyjáték a testvére lett Surányi Tímea: Tinillem című könyvének és akárcsak az, ezek a kártyák is az illemszabályokra fókuszálnak, könnyed és szórakoztató formában hozva be őket a játékba.
Ha Te is szeretnéd kipróbálni, akkor ne habozz, szerezz be egy példányt! A játék honlapja: https://tinillem.hu/kezdolap-konyv-es-kartya/

“Ahogyan érkeztek a visszajelzések a könyvről, láttam, hogy a gyerekek szinte minden esetben játszanak a könyv végén található quiz játékkal. Nagyon szeretik a könyv képeit és mikor beszélgetünk, történeteket várnak bizonyos élethelyzetekről. A kedvenceik általában azok, amikor valaki kellemetlen helyzetbe kerül amiatt, hogy nem tudja az illemszabályt. Ezeket átbeszéljük, hogy mit kellett volna tenni, mire érdemes odafigyelni. Ezért gondoltam, hogy nagyszerű ötlet lenne, ha egy játék keretében is lehetőségük nyílna a gyerekeknek az illemszabályok megismerésére.” (Surányi Timi)

🥰 Milyen lett a Tinillem kártyajáték szerintünk? Kicsit Activity, kicsit Top10, kicsit The mind, kicsit Time’s Up party és naaaagyon kooperatív, azaz egy vérbeli partyjáték 108 élethelyzettel és a kártyák variációiból adódó vicces és nagyon könnyed hangulattal az egész család vagy akár teljes osztályok számára. Ahhoz hogy tudd, hogy kell rosszul csinálni, azt is tudnod kell mi a helyes, így a játék komikuma egyben a tanítói ereje is. Tiniknek és gyerekeknek fejlesztve, a kioktatást elkerülve, életszerűen és szórakoztatóan.

👏🏻 A vagány kártyaillusztráció a hello indigo – Takács Viktória munkája, imádjuk!🥰

Fogadjátok és játsszátok olyan szeretettel, ahogy mi készítettük nektek! ❤️ Jó szórakozást!

#társasjáték #Tinillem #promóció #újdonság #partyjáték #illemszabályok #szórakozás #mitjátsszunk

Similar Posts