Erre a mondatra több, mint 2 éve várok, ugyanis nagyjából ekkor kezdtünk el azon gondolkozni Zolival, hogy talán jó lenne írott formában is összeszedni mindazt, amit az elmúlt években ezzel a csodálatos hobbival kapcsolatban megéltünk, megtanultunk.

Talán megérzett valamit, mert aztán 2022 elején megkeresett minket a Corvina Kiadó igazgatója, hogy vajon volna-e kedvünk írni egy könyvet? Mondanom sem kell, még nagyobb kedvvel csaptunk bele az írásba és kezdtük rendezni, összeszedegetni a sok-sok történetet. És elkezdtük írni… 📖 A pályánkról, a társasjátékos szakma hátteréről, a különböző játék és játékos típusokról, hogy milyen fejlesztő hatásai vannak, hogy hogyan hat a lelkünkre, vagy akár a kapcsolatainkra, munkahelyi közösségünkre és milyen szempontokat mérlegelve szerencsés választani a hatalmas felhozatalból… és még nagyon sok mindenről.

A címe: Mit Játsszunk? – Inspiráció és tudás a modern társasjátékok birodalmából, és november közepén érkezik!🥰 Gondolhatjátok mekkora izgalommal várjuk, és reméljük, hogy szeretni fogjátok, és olyan lesz számotokra is amilyennek mi szántuk: szórakoztató és edukatív.

Addig is, akit szívesen elolvasná, vagy ajándéka szánja karácsonyra, az már előrendelheti a Corvina Kiadó oldalán, illetve a Líra és a Bookline webáruházban. (Megtapogatni pedig élőben már a Társasjátékok Ünnepen is lehet majd, viszünk “mutiba” egyet!🥹💕)

Köszönjük mindenkinek, aki szurkolt nekünk és segített, elmondhatatlan izgalommal várjuk a kötetet!

📕 Réka & Zoli

Similar Posts