Milyen egy társasjátékos esküvő? 💍🎲 Laza, nagyon vidám, családias, stílusos és tele van nevetéssel!😊 Idén abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy Zolit ceremónia & játékmesternek kérte fel egy tündéri fiatal gamer pár.

Hogy jött az ötlet? Meséljék el Ők!

“A játékosság kapcsolatunk fontos minősége. A társasjátékozás így hamar képbe került köztünk, és elég hamar közös hobbinkká vált. Aztán szép lassan életmóddá nőtte ki magát, hiszen aki egyszer ebbe “belekóstol” és megszereti, az utána nehezen tud nem ilyen a szemmel a világra nézni. 🎯 Közben felfedeztük nem várt előnyeit is, hogy párkapcsolati terápiás önátlépéseinkre milyen jó lehetőséget teremt. Jó hallgatni Zolit és Rékát, mikor ők is az önismereti oldaláról értekeznek a társasjátékozásnak.

Esküvőtervezéskor nem volt kérdés a tematika. Csak az, hogy milyen módon valósítjuk meg. Mikor először leültünk Zolival ötletelni, minden a helyére került. Egy olyan kreatív felszabadultságot kaptunk, amiről nem is álmodhattunk volna. A 140 fős násznép számos tagja (kortól, nemtől, kultúráról függetlenül) jelezte vissza, hogy élete legjobb hangulatú esküvőjét élte át velünk. Úgy érezzük, hogy ennél nincs szebb társas-játék.”

Együtt játszott az egész násznép, volt itt többek közt játékos kvíz, társas asztal, egyedi tematikájú asztaldíszek, és társasjátékos meglepetés tánc is… 😉 Fantasztikus élmény volt, köszönjük, hogy részesei lehettünk a nagy napotoknak Barbara és Bendegúz!🥹❤️

📸Foto: Bényei Zoltán, Bényei-Zelenák Anita

🪄A díszlet és a gyönyörű asztalképek: Szabó Lilla Boglárka és Elgozali Zahra Virág keze munkája.

#esküvő #mitjátsszunk #társasjáték

Similar Posts