Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

2023.02.28.| 18:00 - 19:30

urban & slow beszélgetések

KAPCSOLÓDÁS
Hogyan kapcsolódunk önmagunkhoz, vajon a saját életünket éljük vagy a menetközben magunkra szedett jelmezekben próbálunk beleférni? 🦋 Dénes Évi regényíró, érzelmi tudatosság coach és objektív személyiségelemző add tippeket ahhoz, hogyan kapcsolódjunk valódi önmagunkhoz. (@denesevi)
🎲 Mondd, szeretsz-e játszani? Győri-Nádai Réka és férje Zoli szeretnek, mernek, sőt nem csak családi, de céges közegben is erősen ajánlják. Réka rávilágít majd a játékban rejlő önismereti lehetőségekre, feszegetjük kicsit a játékban rejlő konfliktusokat és a kötődések megjelenését. Ismerd meg hogyan hoz közelebb a játék másokhoz. (@mitjatsszunk)
🌳 A természet mi magunk lennénk, csak elszakadtunk tőle? Kapcsolódjunk vissza a természethez Szabina az Erdőtündér irányításával. Lassuljunk le, legyünk jelen és fedezzük fel azokat a természetes, mindig, minden körülmények között elérhető erőforrásokat amiket természetanyánk biztosít számunkra. Bizony, akár a városban. (@slowflowwalks)

🌱 Az eseménysorozatról:
Ha Slow Living, avagy lassú élet, akkor vidék? Hogyan hajt gyökeret a lassúság, a környezettudatosság, a fenntarthatóság és az önmagunkra való odafigyelés a szirénázó, rohanó városi betondzsungelben?
Ez a kérdés hívta életre a URBAN & SLOW rendezvénysorozatot, ahol meghívott előadókkal beszélgetünk a kerekasztal mellett, 45-60 percben. Olyan a területüket gyakorlóival, akik a slow értékek mentén, a fenntarthatóság, a tudatosság, a belső egyensúly megteremtésében segítenek nekünk.
Bízom, hogy a praktikus ötletekkel, szemléletformáló gondolatokkal és AHA élményekkel gazdagodsz majd. Tarts velünk, lassulj, mélyülj velünk!🙏
A rendezvény szervezője és moderátora: Fézler Georgina – Slow Social
⏰ Időpont: 2023.02.28. kedd 18:00-19:30
🧭 Helyszín: MagNet Közösségi Ház – Rekettye terem
📕 A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz között (regisztráció itt).

Az esemény Facebook oldala

Részletek

Dátum:
2023.02.28.
Időpont:
18:00 - 19:30
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

MagNet Közösségi Ház
Andrássy út 98.
Budapest, 1062
+ Google Térkép