Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

2023.11.06. - 2024.02.12.

Tele vagy kreatív ötletekkel, de nehezen igazodsz el a modern társasjátékpiac labirintusában? Ez a 26 alkalmas, online kurzus átfogó képet nyújt a társasjáték-fejlesztés területeiről: a saját projekteden dolgozva járhatod végig – az első lépésektől egészen a játék megjelenéséig és utóéletéig – a játéktervezés lépcsőfokait.

Megismered a játékmechanizmusok és a prototípus-készítés alapjait, képbe kerülsz a társasjátékpiac fontos szereplőivel, megismered a kiadói folyamatokat és az alternatív finanszírozási formákat is. Mindeközben a tananyaggal együtt haladva dolgozol saját játékterveden, amire az interaktív workshopalkalmakon részletes visszajelzést kapsz az oktatóktól. Tarts velünk, és valósítsd meg saját játékötledet!

KINEK AJÁNLJUK?
Pályakezdőknek és lelkes játékosoknak
akik szeretnének bepillantani egy felkapott, de Magyarországon még kiaknázatlan szakma kulisszái mögé. Ugorj fejest a társasjáték-fejlesztés rejtelmeibe, hogy ne csak a játék örömét, hanem a megalkotását is megtapasztalhasd!
Kezdő játékfejlesztőknek és karrierváltóknak
akik ismerik a piacot, de útmutatásra van szükségük ahhoz, hogy elinduljanak a döntéseket hozó szereplőkhöz, kiadókhoz, közösségi felületekhez vezető úton. Ne hagyd a terveidet a fiókban porosodni – fejlessz sikeres játékokat!
HR-eseknek, pedagógusoknak, pszichológusoknak vagy trénereknek
akik szeretnének egyedi, a saját szakmai preferenciájuknak megfelelő témában játékot fejleszteni. Fedezd fel a játéktervezés lélektani aspektusait és a játékelmélet alapjait, és alkosd meg a céljaidnak megfelelő társast!

Részletek

Kezdés:
2023.11.06.
Vége:
február 12.
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://skvot.hu