Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

2023.11.30.| 18:00 - 21:00

“A játék a lélek ideális állapota.” – November 14-én megjelenik a Mit Játsszunk? könyv!
Győri-Nádai Réka és Győri Zoltán: Mit játsszunk? │ Könyvbemutató
Helyszín: Magvető Café
Dátum: 2023. november 30. 18:00
Mégis, hogyan érdemes jól játékot választani? Milyen játéktípusok és játékos típusok vannak? Hogyan és mit érdemes játékosítani az élet különböző területein: otthon, vagy akár az üzleti életben?
“Nagy divatja van manapság az önfejlesztésnek és az önismerettel való hangzatos és sokszor felületes foglalkozásnak, de valójában kevesen merik igazán beleengedni magukat abba a mélységbe, ahol a változás történik. A társasjátékokban megfigyelhetjük és felismerhetjük a saját erősségeinket és gyengeségeinket is, és ráadásul nem kínálnak egyértelmű kulcsot vagy módszert ehhez, hanem a legtöbbször teljesen váratlan módokon szembesítenek bennünket önnön elakadásainkkal.” (Részlet a könyvből)
🎲A szerzőkkel a bemutatón Dobai Attila színművész beszélget.
A helyszínen könyvvásárlásra, dedikálásra és társasjátékozásra is lesz lehetőség.
A helyszín szűk befogadóképessége miatt a regisztráció kötelező.
Várólistára jelentkezés: rendezveny@mitjatsszunk.hu 
——————————————–
A szerzőkről
Győri-Nádai Réka – Erősség tréner és kreatív szakember, TEDx előadó, a Mit Játsszunk? vloggere
2017 óta a Mit Játsszunk? Társasjátékos Vlog média kommunikációjáért felelős vezetője. Emellett szabadúszó kreatívként játékosított tréningek és független színházi előadások létrehozásában működik közre. 2019-ben elnyerte Az év Vállalkozó Anyukája (Mompreneurje) díjat. 2020-ban férjével közösen tartottak TEDx előadást, Újjászületés a játékban címmel.
Győri Zoltán – Társasjáték tervező, üzleti tréner, játékosítással foglalkozó szakember, TEDx előadó
2017-ben feleségével Rékával megalapította a Mit Játsszunk? Társasjátékos vlogot, mely azóta Magyarország legnagyobb kizárólag társasjátékokkal foglalkozó csatornájává nőtte ki magát, rendezvényeiken több száz főt játszik együtt. Munkájának köszönhetően több tízezer ember szerette meg a társasjátékok világát. 12 saját társasjátékkal büszkélkedhet, melyekkel nem csak a magyar, de a nemzetközi játékboltok polcain is találkozhatunk. Eddig, több mint 170.000 példányban keltek el játékai.

Részletek

Dátum:
2023.11.30.
Időpont:
18:00 - 21:00
Esemény címkék:

Helyszín

Magvető Café
Dohány utca 13.
Budapest, 1074 Magyarország
+ Google Térkép