Események betöltése

április 28.| 09:00 - 17:00

Játékos, önismereti fókuszú workshop, ahol Barcs Kriszta pszichológus és Győri Zoltán játékos tréner segítségével, a résztvevők szeme előtt és közreműködésével egy különleges társasjátékból hasznos és egyedi tréning eszköz válik. Célunk, hogy a nap végén a résztvevők egy olyan innovatív tréneri eszközt tartsanak a kezükben, amelyet a közösen alkotott gyakorlatokkal  együtt magukkal vihetnek és akár azonnal elkezdhetnek alkalmazni a segítői munkájuk során.


✨ Mi az a Belső Galaxis?

“Egy olyan önismereti társasjáték, amely változatosan használható változatos terepeken. Azt, hogy mennyire megy mélyre egy játék, a játékosok természetes módon maguk tudják szabályozni, ezért bátran játszható családon belül, gyerekekkel, baráti társaságokban, de akár munkahelyi csoportok, tréningek vagy osztálytermi munka eszköze is lehet, egészében vagy részleteiben.

Örömüket lelhetik benne azok, akik a transzgenerációs történeteikkel szeretnének játszani, vagy logoterápiás kérdések foglalkoztatják őket (mi az életem értelme?), de az álomelemzéshez, meseelemzéshez hasonlító módszerekkel is találkozhatunk benne. A játékban szereplő tizenkét bolygó tizenkét különböző megközelítést ad, ezáltal szinte végtelen gazdagságot teremt, amiből igény szerint meríthetünk minden egyes játéknál.”

🔸Jelentkezés!

________________

A nap felépítése:

  • A délelőtt fókusza a játék-eszköz kipróbálása, saját élmény szerzése játékmesterek vezetésével, szakmai háttér és reflexió
    12:00 Ebédszünet
  • Délután közös vezetett, gyakorlat-alkotás a játék elemeivel, majd lehetőség szerint az ötletek prezentálása/ kipróbálása

+ Tréning-felhasználási ötletek az alkotóktól

__________________

🌷 Időpont: 2024. április 28. (vasárnap) 9.00-17.00 egész napos, személyes jelenlétet kérő workshop

✨ Helyszín: Budapest

👉🏻 Résztvevői díj:

A) Workshop díja: 35.000 Ft

B) Workshop + Belső Galaxis társasjáték kedvezményesen: 47.000 Ft

A jelentkezést véglegesítő, előre utalandó összeg, melyről online számlát állítunk ki (Billingo) és ami tartalmazza a workshop nap és a reggeli édes-sós bekészítés díját, illetve egy online handoutot: játékgyűjteményt a nap folyamán készülő ötletekkel, módszertanokkal a Belső Galaxis tréning-felhasználásához.

Minimum létszám: 12 fő – maximum 18 fő

🔸Jelentkezés!

______________________________________

♥ Kiket várunk? Segítő szakembereket, trénereket, coachokat, pszichológusokat, tanárokat, csoportvezetőket és bárkit, aki szívesen bővítené az oktatói eszköztárát egy különleges játékkal.

✦ Fontos infók a jelentkezéshez és fizetéshez:

〰️ A jelentkezésed a napi díj befizetésével válik biztosítottá, melyet legkésőbb az esemény előtti 7. munkanapig szükséges átutalni.

〰️ A befizetésről a Mit Játsszunk? Kft. állít ki online számlát Billingo felületén keresztül, és emailben küldjük el.

✦ Lemondás esetén:

– A workshop előtt 3 munkanappal történő résztvevői lemondás esetén a teljes összeg visszajár a résztvevőnek, ezután az összeg 50%-a foglalóként “nem visszatéríthetővé” válik.

– Kevesebb, mint 24 órával a workshop előtt történő lemondás esetén nem tudjuk visszautalni a képzési díjat.

– A szervezők részéről történő lemondás esetén a teljes összeg visszajár a résztvevőnek.

____________________

🫶🏼 Visszajelzések a Belső Galaxisról:

“Ez a játék valami fantasztikus. Hárman szoktuk játszani, a 15,5 éves kamaszlányom, a 41 éves nagyon zárkózott férjem és én. A játék ideje alatt, de utána is Top Secret alku van köztünk. Olyan mély sebeket, érzelmeket, eddig csak elfedett dolgok kerülnek elő, hogy ilyen katarzis, vagy nem is tudjuk megfogalmazni milyen érzés van bennünk… Három kört szoktunk játszani, az pont elég, nem unalmas, és még az érdeklődés is fenntartható. A lányom is imádja, mind a mese, mind pedig azokat a kártyákat is ha rólunk kell beszélni.”

“Ma játszottunk vele először. Régen sírtam így, nagyon mélyre talált. Csodálatos játék, köszönöm az alkotóknak!”

_____________________

Szeretettel várunk benneteket!

A Mit Játsszunk Vlog csapa

🎲 rendezveny@mitjatsszunk.hu 🎲

Részletek

Dátum:
április 28.
Időpont:
09:00 - 17:00