Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

2022.09.21.| 17:00 - 19:00

alumni uni Szeged

Branyiczky Zoltán (OW Zoly, Otherworld YouTube csatorna mögött álló tartalomgyártó, aki online játékok kritikáival, illetve csapat-és közösségépítéssel is foglalkozik) segítségével a játékok világát járjuk körbe az Alumni Uni – Tudásműhely következő, 17. előadásán.

Parti Tímea a szegedi Motiváció Műhely munkatársa, amely civil szervezet hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok társadalmi beilleszkedését tűzte ki célul, többek között saját fejlesztésű játékok bevonásával.

A moderátori feladatokat Győri Zoltán, a Mit játsszunk? YouTube csatorna vloggere vállalta el. Az előadás többek között az alábbi témákat járja körbe:

  • Miért érdemes szabadidőnkben játszani online vagy offline?
  • Hogyan hat ránk hosszú távon a játék?
  • Valódi közösség-e az online játékosok közössége?

Az Alumni Uni – Tudásműhely következő eseményén OW Zoly és Parti Tímea többek közt ezekre a kérdésekre keresik a választ, különös hangsúlyt fektetve a játékok hatásaira.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A facebook eseménynél történő visszajelzés nem elegendő a részvételhez.
Regisztrálni a www.uniszegedalumni.com oldalon történő regisztráció után, az alábbi linken a “Regisztráció” gombra kattintva lehetséges: https://uniszegedalumni.com/events/393

Az előadás 17:00 órakor kezdődik.

https://www.facebook.com/events/420483293307681

Részletek

Dátum:
2022.09.21.
Időpont:
17:00 - 19:00
Esemény címkék:
, , , ,

Helyszín

Agárúr
Zászló u. 3.
Szeged, Magyarország
+ Google Térkép