Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

2022.03.30.| 18:00 - 21:00

Nálatok is előkerül egy jó hangulatú baráti/családi összejövetelen egy társasjáték?
A társasjátékok fénykorában élünk, amikor számtalan kreatív kártyapakli, stratégiai játék áll rendelkezésünkre. Ahogy ott ültök, belemerülve a játék világába, szerepeket játszva, taktikázva, elindul egy kreatív folyamat és előtérbe kerül a pszichológia. Na de hogyan?
A következő LelkiMorzsa előadáson a társasjátékok mentális hatásait boncolgatja egy társasjáték tervező és egy pszichológus – úgy, hogy mindketten vlog csatorna tulajdonosok is.
Szeretettel várunk Titeket március 30-án 18:00-tól a Reviczky utca 4. alatt a 104-es teremben, hogy közösen elmerüljünk a játék pszichológiájában Győri Zoltán és Tóth Dániel társasjáték estjén. Az előadókról később többet is megtudhattok.
Az előadáson maximum 60 fő részvételét tudjuk biztosítani. Kérünk, amennyiben szeretnél részt venni programunkon, biztosítsd a helyed ennek az űrlapnak a kitöltésével. Adataidat bizalmasan kezeljük és csakis a helyed biztosítása érdekében használjuk fel!
Ha regisztráltál, de mégsem tudsz részt venni az eseményen, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot krekapszli@gmail.com címen.
Teaházzal és zsákbamacska ajándékokkal is várunk minden érdeklődőt!
A járványügyi korlátozások enyhítése miatt a rendezvény látogatás NEM kötött védettségi igazolványhoz

Részletek

Dátum:
2022.03.30.
Időpont:
18:00 - 21:00
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Reviczky utca 4, Budapest 1088, Magyarország
Reviczky utca 4.
Budapest, 1088
+ Google Térkép