Események betöltése

november 18. - november 19.

Ismerj meg és próbálj ki minél több társasjátékot – ne aggódj, a több mint 400 asztalnál biztosan jut mindenkinek hely! Magyarország legnagyobb kiadói mind képviseltetik magukat az Ünnepen. Így gyerekjátékoktól a családi és partijátékok sokaságán át a legkomolyabb stratégiai játékokig mindenki megtalálhatja, mivel játszana szívesen.

Több száz különböző társasjátékot hoznak el Magyarország legnagyobb társasjáték kiadói – sokat akciós áron!
Akár korábban néztél ki egy játékot a családodnak, a barátaidnak, vagy saját magadnak, akár egy kipróbált játék tetszett meg neked annyira, hogy azonnal haza szeretnéd vinni, a Társasjátékvásáron erre is van lehetőség!

Az év legnagyobb nemzetközi rendezvényéről, a németországi Essenben megtartott Spiel ’23-ról érkező újdonságok több tucat asztallal várnak minden érdeklődőt a Társasjátékok Ünnepén!
Ismerkedj meg hát a világ legújabb premier játékaival!

Jegyvásárlás hamarosan!

2023. november 18-án és 19-én (szombaton és vasárnap) az ország legnagyobb társasjáték-kiadói, társasjátékos kávézói, társasjáték-fejlesztők, és még sokan mások képviseltetik magukat a Társasjátékok Ünnepén, ami idén új helyszínre látogat! Találkozzunk novemberben a Millenáris B épület – Nagycsarnokban!

A rendezvény hivatalos honlapja: www.tarsasjatekokunnepe.hu

Részletek

Kezdés:
november 18.
Vége:
november 19.
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Millenáris
Millenáris
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép