Sweet and Spicy

Továbbra is szeretsz blöffölni? Szeretnéd mind ezt egy aranyosabb családbarátabb verzióban játszani? Akkor a Sweet & Spicy neked lett kitalálva. Hasonló szabályokkal működik, mint az elődje, de iszonyú cuki dizájnnal. Ezzel a játékkal remekül fejleszthető már 8 éves kortól a blöffölés és az a képesség, hogy mások szándékait felismerjük.

„Blöffölj okosan – és csípd fülön a többieket! A Sweet & Spicy egy gyors, egyszerű szabályú, izgalommal fűszerezet partijáték. A játékosok egymás után játszanak ki kártyákat, képpel lefelé. Mindig megfelelő színűt és erősebbet kell, mint az előző kártya, és be is kell mondaniuk azt… és ha nincs ilyen a kezükben, kénytelenek blöffölni! A mások szándékainak felismerését és a blöffölést fejlesztő társasjáték.” (Gémklub)


Vélemények

“A kisfiam most kapta pár napja ezt a játékot a születésnapjára. Én nem vagyok nagy blöffölős és átverésben jó játékos. Olyan, mintha az arcomra lenne írva minden gondolatom. De mivel a fiam imád szívatni, és konfrontálódni gondoltam, ennek örülni fog.
Több játékunk van benne, mert magával ragadott ez a játék és egyik menetet játszottuk a másik után. Sok nevetéssel és persze sértődéssel.
De az, hogy rövid és gyors annyira könnyen újra játékba lendít minket, mivel nem probléma még egy játék este lefekvés előtt. Minket a kicsivel összekovácsol a játék és még a nagyobbikat is elcsábította a Sweet spicy ezzel az előnyével. Az pedig külön öröm, hogy a végén olyan lelkes és vidám kissrácot kaptam, aki minden kérésemet teljesíti és persze azonnal ment aludni.
A grafikája nagyon édes és nagyon jók a kártyák minősége.” – Eszter Henczel

Cikkek