Ohh…Igen?

Az intim kérdések partijátéka. Az Ohh, Igen magyar fejlesztésű beszélgetésindító partijáték – a szexről. A játékosok könnyed és komoly, de mindenképp felnőtt kérdésekre válaszolnak igennel vagy nemmel – és meg kell tippelniük, vajon a többiek hogyan válaszoltak… Az empátiát fejlesztő társasjáték. (Gémklub)

Vélemények

pnehandi87
Szerintem egy éppen ismerkedő pár számára jó lehetőség kettesben leülni és megismerni a másikat, egy rutinos kapcsolatban pedig simán mennek a kérdés megválaszolások.
Társaságban viszont mókásabb szórakozás kerekedhet belőle, egy-egy kérdést és az arra adott válaszokat megvitatni, kibeszélni egy üveg bor mellett jó party játék lehet.

[GAMESTAR]
ITT EGY JÁTÉK, AMIVEL VÉGRE MEGKÉRDEZHETED, AMIT SOHA NEM MERTÉL MEGKÉRDEZNI
A magyar tervezésű Igen? sorozat harmadik játéka, az Ohh…igen? kimondottan felnőtteknek szól, de pároknál és társaságban is érdekes beszélgetéseket indíthat.

@andreanyilas9304
Várós volt, köszönet érte és nagy gratula is egyben. Friss házasok vagyunk és gyakran azon kapjuk magunkat hogy elbeszélünk egymás mellett aztán rájövünk, hogy végül is ugyanazt mondjuk csak máshogy xD kifejezetten ilyen beszélgetős játékot kerestem, mert a férjem nem nagy társasos, de ezt nagyon megkedvelte és órák hosszat képesek vagyunk beszélgetni, ami mind a kettőnket feltölt és általa egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Szóval még egyszer nagy köszönet érte és a műsorotokért is, nagyon szeretem, amit képviseltek és aranyosak vagytok együtt.

Cikkek