Igen

Vajon meg tudod-e tippelni, a társaságból hányan jönnének ki egy rossz mozifilmről? Vagy hogy hányan szokták megenni a pizza szélét? Az Igen?-ben nincs más dolgunk, csak egy kicsit ismerni a játékostársakat… vagy kitalálni a szokásaikat, gondolataikat. Pontot csak akkor kapunk, ha meg tudjuk mondani, hányan vennének fel egy stoppost vagy hányan vállalnák el egy ország vezetését, mondják: „egészségedre!”, ha valaki tüsszent mellettük, hányan ittak kávét reggel – és még sok hétköznapi és rendkívüli helyzet köszön vissza a kérdéskártyákon. Egy garantált jókedvet biztosító partijáték, amelyben meglepő dolgokat tudhatunk meg játékostársainkról! (A Szellemlovas leírása)

Vélemények

ARduel
Kiváló játék baráti társaságoknak, ismeretleneknek. Közösségfejlesztésben és tréningeken is kiválóan használható ismerkedő játék.

xxszemandavidxx
Én munkahelyre csapatépítésnek és szülőkkel beszélgetés indító társasnak vettem. Ez utóbbinak már ki is próbáltuk. Itt kifejezetten az volt a cél, hogy ne olyan dolgokról beszélgessünk, amikről állandóan szoktunk. Nagyon bejött. Egy-egy kérdésnél fél órás sztorizgatásokig jutottunk. Természetesen nem minden kérdés ilyen, és a társaságtól is megkívánja, hogy így álljon a játékhoz, és ne feltétlen az amúgy viszonylag kevés szabály követése és a pontszámok legyenek a lényeg.

Cikkek