Igen? És…

Vajon meg tudod-e tippelni, a társaságból hányan hisznek a sírig tartó szerelemben? Vagy hányan szokták cukkolni az embereket? … Ismerősnek tűnnek az ilyen kérdések?
NEM?
Az Igen? És…-ben nincs más dolga a játékosoknak, csak egy kicsit ismerni a játékostársakat… vagy kitalálni a szokásaikat, gondolataikat. Pontot csak akkor kapnak, ha meg tudják mondani, hányan válaszolnak igennel a sok hétköznapi és rendkívüli helyzetet idéző kérdéskártyákra.
IGEN?
Ezek szerint neked már megvan az Igen?, vagy játszottál vele? Akkor az Igen? És…-sel újabb 440 kérdésen át ismerhetitek meg egymást a barátaiddal játszva! Sőt, a két játékkal együtt akár 12 fővel folytathatjátok az érdekes témák átbeszélését! (A Szellemlovas leírása)

Vélemények

Alexa94
Ajánlom mindenkinek. Nagyon jó beszélgetéseket indít. Olyan témákat hoz fel, amikről a hétköznapokban nem igazán beszélünk, ezáltal jobban megismerjük egymást. Karácsonyra is nagyon jó választás lehet olyanoknak is, akik alapból nem szoktak társasjátékokkal játszani. 🎁 Összehozza a családot, rokonságot egy jó beszélgetésre. 🤗

rocky015
Tegnap sikerült kipróbálni és meglepően jó volt. Az első résszel nem találkoztam, sőt ezt se vettem volna le a polcról, ha nem a párom…😀 De őszintén szólva nem bántam meg. Nem csak pároknak ajánlom; ajánlom ezt akár családoknak, testvéreknek, baráti társaságoknak, azoknak, akik jobban meg akarják ismerni egymást.

Cikkek