Hamm – Hamm

Az ősembereknek is nehéz élete volt, nem tudták mi az az étel, ami jót tesz nekik és mi az ami már kevésbé. Most rajtad a sor, hogy segíts megértetni velük a helyes táplálkozás fontosságát, főleg, ha ez az ősember még cukorbeteg is. Túl sok cukor tartalmú bogyót evett? Ne ess kétségbe, ez a játék arra is megtanít, hogy a mozgás mennyire fontos a vércukorszinten tartásában. Próbáld ki ezt a kooperatív kártyajátékot, és gyakorold játékosan a számolást és a helyes táplálkozást.

A Hamm-Hamm egy kooperatív, avagy együttműködésen alapuló kártyajáték, melyben a játékosok közösen 2 ősember helyes étrendjéért felelnek. Mindenféle vegyes összetételű ételt adnak nekik, hogy jóllakjanak, a szeszélyeiknek is megfeleljenek, de elsősorban egészségesek legyenek.  A játék során egy előre nem látható pillanatban az egyik ősember cukorbeteg lesz, onnantól kezdve egy picit változik a játék, kisebb szigorítások lépnek játékba és újabb lehetőségek nyílnak ki. A játékosok állíthatják a játék nehézségét, így lehet akár ketten, akár 6-an is játszani. A játékot az ételek vicces neveivel, a szeszélyek megjelenésével, valamint a csodálatosan bájos illusztrációval is sikerült domborítani.” (Sportos cukros weboldala)

Vélemények

Kondray Vizi Angéla
Ma kipróbáltuk a HammHamm-ot, 44 pontunk lett, a pontozólap szerint igazi fitnesszpápák vagyunk 😁😁 Sokan kérdezik, hogy a kisgyerekek mivel gyakorolhatnák az összeadás kivonást, hát ezzel biztosan lehet sokat gyakorolni.
Nagyon hozza a kalóriaszámolós, boltban az élelmiszerek hátoldalát átnézős, keresgélős hangulatot és azt, hogy ha “bűnözünk” azt sporttal jóvá tehetjük. Szenzációsan van megtervezve. Nagyon jó hogy a kritériumok változtathatók így azt is átéli az ember amikor egy diétáról egy másikra átvált. A kártyák tapintása nagyon kellemes, az ételek neve cuki és vicces. Vidám és közben mégis komoly gondolkodós hangulatot teremt ez a játék, nekünk nagyon tetszett. Köszönjük és Gratulálunk az együttműködésetekhez Mit Játsszunk? és Muskát Erika!

Cikkek