A herceg nyer

Alapvetően gyerekeknek készült kooperatív játék, melyben egy futóversenyt kell úgy alakítani, hogy a király drága kicsi fia nyerjen. Nem hangzik nehéznek? Pedig nem lesz egyszerű ezt elérni, hiszen egy programsort kell kialakítani melyet csak akkor lépünk le minden résztvevővel, ha már teljes a 10 lapos programsor. Emellett pedig a játékot bőven lehet nehezíteni különböző lapkák segítségével. A játék remek választás, akár gyerekekkel de felnőttekkel is, hiszen bőven van benne kihívás.

MATE KÜLÖNDÍJ

2023 JEM díj

Vélemények

@nofia10
Ez egy nagyon jópofa játék! Egyszerűnek tűnik a szabály alapján, de nem is olyan könnyű fejben követni a „futóverseny” menetét. Az alapjáték is rendben van szerintem, de a dobozban van több lap is, amivel csavarhatunk a játék menetén, könnyíteni, nehezíteni is lehet. Mi még csak egy párat próbáltunk ezek közül, igazából én ezek bevezetésénél kezdtem kicsit összezavarodni, hogy akkor melyiket melyikkel lenne jó kombinálni, ezt még próbálgatjuk. Én csak ajánlani tudom könnyed, lazulós, de tartalmas játékélményre vágyóknak, kisebbeknek, nagyobbaknak egyaránt.

@Horvath_Botond
Gratulálok hozzá! Nagyon jó, amikor szintezhető egy kooperatív játék! És az egész ötlet nagyon jó! 😀

@Lumpenproli
Attya Ég! Ez a játék zseniális!! Imádom!! Túl vagyunk 2és fél partyn, nagyon izgalmas, és minket teljesen elvarázsolt! Szerintem mehet a Spiel des Jahres díj, Zoli!

Cikkek