12 √©ve alkotunk egy p√°rt, √©s a kapcsolatunk elej√©n sosem gondoltuk volna, hogy egyszer sz√ľletik majd egy t√°rsasj√°t√©k amelyen mindkettŇĎnk neve ott lesz. ūü•į Most pedig meg√©rkezett a boltokba az Ohh‚ĶIgen?, amely fontos fordul√≥pont a sz√°munkra, hiszen ez az elsŇĎ t√°rsasj√°t√©k, amelyen teljes m√©rt√©kben egy√ľtt dolgoztunk.

ūüĎ•‚̧ԳŹ Az Igen? sz√°munkra a kapcsol√≥d√°s j√°t√©ka, a minŇĎs√©gi egy√ľtt t√∂lt√∂tt idŇĎ, az egym√°sra figyel√©s, a m√°sik m√©lyebb megismer√©s√©nek ideje, √©s egyben egy erŇĎteljes √∂nismereti lehetŇĎs√©g is. Az Ohh‚Ķ Igen? 440 k√©rd√©se a p√°rkapcsolatok, intimit√°s, erotika ter√ľlet√©re visz benneteket, ahol sz√°mos tabus√≠tott vagy √©ppen sosem hallott t√©m√°r√≥l besz√©lgethettek m√©lyebben, √©s lehettek (ism√©t) k√≠v√°ncsiak egym√°sra – t√∂rt√©njen az a kedvesetekkel vagy bar√°taitokkal.

ūüéĀ G√©mklub Webshop

B√ľszk√©k vagyunk r√°, hogy nem csak k√©rd√©seiben, de j√°t√©kmenet√©ben is kiss√© m√°s lett ez a t√°rsasj√°t√©k, mely egyszerre humoros √©s cs√≠pŇĎs, de a vulgarit√°st √©s ‚Äúiv√≥s j√°t√©k‚ÄĚ hangulatot messzirŇĎl elker√ľli. ūü•āK√ľl√∂n √∂r√∂m, hogy a k√©rd√©sek √∂sszev√°logat√°s√°ban t√°rsasj√°t√©kos szakemberek: a G√©mklub st√ļdi√≥ munkat√°rsai √©s pszichol√≥gus is seg√≠tette a munk√°nkat, a szem√©lyes j√°t√©kv√°ltozat √∂tletad√≥ja pedig V√°g√≥ D√°niel lett.

J√°t√©kossz√°m: 2-6 fŇĎ | J√°t√©kidŇĎ: 30-60 perc

‚ú® Az Ohh‚ĶIgen?-t szeretettel aj√°nljuk p√°roknak, bar√°ti t√°rsas√°goknak, h√°zibulikra, l√°ny- √©s leg√©nyb√ļcs√ļkra, minden olyan k√∂rnyezetbe, ahol nyitottan √©s intelligensen szeretn√©tek besz√©lgetni a felmer√ľlŇĎ 18+os t√©m√°kr√≥l.
Fogadj√°tok szeretettel √©s fantasztikus j√°t√©k√©lm√©nyeket k√≠v√°nunk nektek!ūüėė

Réka és Zoli

#ohhigen #társasjáték #kommunikáció #kapcsolat #mitjátsszunk

Similar Posts