Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

2022.11.15.| 18:30 - 21:30

Győri Zoltán szerzői délután a Board Game Café – Budapestben.

Legrégebbi sorozatunk a játékbemutató. Szabályismertetést tartunk és játszunk egy jót.

Ez az alkalom más lesz mint a többi. Hét kiadó összefogásával egy helyen egy időben tudjuk bemutatni Győri Zoltán összes eddig megjelent játékát, kiemelt fókusszal a mostanában megjelent játékokra.

Mi több, még Próbajáték is lesz, hiszen ígéretet kaptunk a még meg nem jelent Ohh… Igen prototípusának szereplésére. Természetesen maga a szerző is megtisztel minket jelenlétével.

A herceg nyer a királyi udvarban rendezett futóversenyen. Sajnos nem túl ügyes futásban, és veszíteni sem tud… Nincs mese, igyekeztek minél bénábban futni, hogy a verseny végén a herceg nyerjen!

Az Egyszer volt… fókuszában a történetek állnak. Írd meg saját bestselleredet! Akárcsak egy felejthetetlen regényben, ebben a játékban is nagy nevetések vagy épp mély beszélgetések várnak rád.

A Hamm-Hamm egy kooperatív kártyajáték. A játékosok közösen 2 ősember helyes étrendjéért felelnek. Mindenféle vegyes összetételű ételt adnak nekik, hogy jóllakjanak, a szeszélyeiknek is megfeleljenek, de elsősorban egészségesek legyenek.

A Hogy folytatod? beszélgetésindító játék során a résztvevőknek befejezetlen mondatokat kell folytatni, segítve a megnyílást önmaguk és tásaik felé.

Úton a suli felé egy kedves kis szőrmók bukkan elő a bokorból. Miután megkínáljátok az uzsonnátokból, megsimogatjátok, rögtön bemutatkozik: Hupszinak hívják. Látszik, hogy milyen magányos, ezért egyikőtök beteszi a táskájába, és becsempészitek a suliba, noha oda szőrös állatot bevinni tilos!

Puhafrika még sosem volt ekkora veszélyben! A Te feladatod kiválasztani azokat a Lámákat, akik egy egész bolgyó kultúráját örökítik tovább. Már csak néhány nap és egy hatalmas meteor csapódik be Puhafrika területére. Ugye számíthatnak rád?

Nem csak a kérdésekben különbözik az Ohh igen? az elődjétől. Tippeléskor választhattok aközött, hogy a többség mit gondol a kérdésről, vagy hogy melyik két játékos az, aki a legkevésbé vagy a leginkább válaszolna igen-nel a kérdésre. Minden játékosnak van egy tabu-tokenje, amivel távol maradhat egy-egy túl kényes kérdéstől.

Jártál már esetleg a Katlanti-tengeren vagy a Zöldközi-tengeren? A Szeszélyes vizeken szuper pörgős blöffölős kártyajáték, ahol a füllentések mellett a lapok okozhatják a legnagyobb galibát! Gyerünk a végtelen tengerre!

Természetesen Győri Zoli régebbi, óriási népszerűségű játékai sem hiányozhatnak az eseményről, itt lesz az Igen? az Igen? És…, a Spicy és a Sweet and Spicy is.

Részt venni előzetes jelentkezéssel lehet: https://boardgamecafebudapest.booked4.us/public/book

Ha jelentkezel a bemutatóra, akkor érkezésedkor játékdíj helyett 950 Ft-os részvételi jegyet válthatsz, amit 100%-ban levásárolhatsz ételre, italra. Akár egyedül is érkezhetsz. Gyere le játszani!

FB esemény: https://www.facebook.com/events/1440872149739448/

Részletek

Dátum:
2022.11.15.
Időpont:
18:30 - 21:30
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Board Game Cafe Budapest
Ferenc körút 17.
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép