Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

2023.09.21. - 2023.09.22.

Brain Bar mára Európa legnagyobb, évente megrendezett jövőfesztiválja, ahol a közönség hazai és külföldi tudósok, politikusok, üzletemberek és kulturális személyiségek részvételével vitathatja meg a 21. század legégetőbb kérdéseit. Egy olyan esemény, amelyen kíváncsiak vagyunk a hangodra: kifejezetten úgy terveztük az előadásokat, hogy fel tudd tenni a legkényesebb kérdéseidet és megoszthasd a gondolataidat akár az előadókkal is. A fesztivál 5 színpadán rengeteg beszélgetésre, előadásra és művészeti produkcióra, illetve a Talent Hub színpadon egy csomó hasznos workshopra számíthatsz.
A Brain Baron idén találkozhatsz Christine Flaspohlerral, a NASA űrruhatervezőjével, Martin Gurrival, a CIA volt elemzőjével, de a hazai underground legújabb rapcsillagával, Sisivel is! Ez azonban közel nem a teljes létszám! A Brain Baron több mint 80 előadó vesz részt – közülük sokakkal már most is megismerkedhetsz. Figyelj nagyon, hiszen folyamatosan az újabb és újabb művészekkel, vállalatvezetőkkel, kutatókkal és médiaszemélyekkel bővítik a listát! (Ismerd meg az összes fellépőt)
Mi idén szeptember 22-én 12:00-tól “KOCKADOBÁS AZ ÉLET – Jobb emberré tehetnek a társasjátékok?” címmel tartunk workshopot, és vitaindító beszélgetést a TALENT HUB térben.
A fesztivál helyszíne a Magyar Zene Háza, amelynek pontos címe: 1146 Budapest, Olof Palme sétány 3.
Töltsd le a Brain Bar mobile appot innen, hogy első kézből értesülj a fesztivál legfontosabb tudnivalóiról (program, előadók stb.)

Részletek

Kezdés:
2023.09.21.
Vége:
2023.09.22.
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Magyar Zene Háza
Olof Palme stny. 3
Budapest, Pest 1146 Magyarország
+ Google Térkép