Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

2022.10.30.| 10:00 - 11:30

Beauty Business Online Konferencia – 2022 / Győri Zoltán, Mit játsszunk?

Előadás címe: Vendégélmény a szalonban

“Szépségszalon választásánál egy ügyfél számára sokszor elég, hogy közel van, vagy kedvezőek az árai – azonban a hosszabb távú elköteleződéshez, a továbbajánláshoz, az ügyfél-elégedettség új szintre emeléséhez valami több kell. A játékosítás egy egyszerűnek tűnő folyamatot is élménnyé formálhat, ha jól és változatosan alkalmazzuk és saját arculatunkra szabjuk elemeit.

Előadónk Győri Zoltán játéktervező, szakmai tréner, aki gyakorlati és elméleti oldalról is körbejárja a témát és számos ötlettel segít majd abban, hogy miként alakítható a szalonokban töltött idő maradandó emlékké, s tehető ezáltal is sikeresebbé egy vállalkozás.”

Miről lesz szó az előadáson? Hogyan tedd igazán emlékezetessé vendéged számára a nálad töltött időt? Milyen módszerekkel tudod elérni, hogy a magas minőségű szolgáltatás mellett az élmény miatt is visszatérjen hozzád? Hogyan tudod a különféle játékosítás technikákat beépíteni a mindennapjaidba, és hogyan lehetsz ennek köszönhetően még sikeresebb? Most megtudhatod!

Részletes program, és kedvezményes jegyvásárlási lehetőség itt.

Részletek

Dátum:
2022.10.30.
Időpont:
10:00 - 11:30

Helyszín

Online
Zoom